Kahve falında düğününden kaçmak

Kahve falında düğününden kaçmak yeni bir ortama girileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında düğününden kaçmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Kahve falında kendi düğününden kaçmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Kahve falında düğününden kaçmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında düğünde gelini görmemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde cenaze görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin düğün görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün pasta yemek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, dertlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün eşyası görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top