Kahve falında düğün eşyası görmek

Kahve falında düğün eşyası görmek büyük takdir toplanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün eşyası gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Kahve falında düğün eşyası görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan eşya görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında değerli eşya görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi varlığının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında eşya iade etmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait eşya görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan eşya çıkarmak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu eşya görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top