Kahve falında dügünden kaçmak

Kahve falında dügünden kaçmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, saygınlık kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dügünden kaçmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dügünden kaçmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düsmanını görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla savasmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında düsmanlari görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, depresyona gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçuruma düsmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dügün davetiyesi almak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top