Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sorunları ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet eder.

Kahve falında birinin camdan düstügünü gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla sarilmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında dü me görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ona kol kanat gereceğine delalettir.

Kahve falında delige düsmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında dübleks ev görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında düsmanla barısmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında dügüm cözmek kazancın arttırılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dübür görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top