Kahve falında düğünde kaybolmak

Kahve falında düğünde kaybolmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çevrenizden takdir görmeye, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, her daim temkinli olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında düğünde kaybolmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Kahve falında düğünde kaybolmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı kaybolduğunu görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkede kaybolmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kaybolmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin kaybolduğunu görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulur.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde kaybolmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında askerde kaybolmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top