Kahve falında dostunu hasta görmek

Kahve falında dostunu hasta görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostunu hasta gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında dostunu hasta görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında aslanla dost olmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yakın dost görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla dost olduğunu görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dostuna küsmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dost köpek görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top