Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek

Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kar sağlayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir dostu gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin dostunu görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği dostunu görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği bir dostunu görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dost canlısı köpek görmek karasızlık yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında dostla sohbet etmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top