Kahve falında dolu kar görmek

Kahve falında dolu kar görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında dolu kar gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında kar dolu görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yağmur dolu kar görmek sağlık sorunlarının biteceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında dolu ve kar görmek üzüleceğine, yıpranacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında dolu kar görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kar ve dolu görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu leğen görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu poşet görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top