Kahve falında kar ve dolu görmek

Kahve falında kar ve dolu görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kar ve dolu gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Kahve falında dolu kar görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında dolu ve kar görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kar dolu görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu kar görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve dolu görmek yanlışlara düşeceğine, kurulu düzeni olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu kutu görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu bardak kırmak sevindirici şeyler duymaya, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top