Kahve falında dökülen suyu silmek

Kahve falında dökülen suyu silmek emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hasret çekileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dökülen suyu silmek gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında su silmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Kahve falında yerdeki suyu silmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında dökülen suyu silmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında otobüs camı silmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Kahve falında camları silmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapı silmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeri silmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında kusmuk silmek çok kötü olaylar yaşayacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top