Kahve falında yerdeki suyu silmek

Kahve falında yerdeki suyu silmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, bir sıkıntıya girmeye, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sıkıntıların son bulacağına, çok yükseleceğine, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki suyu silmek gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında yerdeki suyu silmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su silmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında dökülen suyu silmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında her yerde su görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek daha kötü günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yerden su çıkartmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top