Kahve falında doğum yapan keçi görmek

Kahve falında doğum yapan keçi görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında doğum yapan keçi gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında keçi doğumu görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında doğum yapan keçi görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında keçi boğazlamak iyileşeceğine, ferahlayacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında keçi bacağı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top