Kahve falında keçi doğumu görmek

Kahve falında keçi doğumu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, dertlerine derman arayacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hedeflere ulaşamayacağına, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi doğumu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında keçi doğumu görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan keçi görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu keçi görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi tüyü görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine inanılır.

Kahve falında keçi yünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top