Kahve falında dişi şişmiş görmek

Kahve falında dişi şişmiş görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dişi şişmiş gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dişin şişmesini görmek işlerin çok iyiye gideceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin şişmesini görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi şişmiş görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında dişini şişmiş görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında dişini şiş görmek işlerinin de rast gideceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin şiştiğini görmek keyiflerinin yerinde olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin şiştiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dişin şiştiğini görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top