Kahve falında başkasının dişinin şiştiğini görmek

Kahve falında başkasının dişinin şiştiğini görmek patron olunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının dişinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Kahve falında dişinin şişmesini görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi şişmiş görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin şiştiğini görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini şişmiş görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının dişinin şiştiğini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin şişmesini görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında dişini şiş görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişin şiştiğini görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, her anlamda şifa bulmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top