Kahve falında dişi çatıya atmak

Kahve falında dişi çatıya atmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, ekmeğinin de artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında dişi çatıya atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Kahve falında dişi çatıya atmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yarasını saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çatıdan atmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini çıkarıp atmak kişinin yüzünün güleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini çekip atmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çatı damlaması görmek kazancının günden güne azalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kendini evin çatısında görmek borçların biteceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top