Kahve falında birini çatıdan atmak

Kahve falında birini çatıdan atmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında birini çatıdan atmak gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında birini çatıdan atmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dişi çatıya atmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatının yıkılmasını görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini çatıdan düşerken görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çatı yangını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman çatısı görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top