Kahve falında dinazor kemiği görmek

Kahve falında dinazor kemiği görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, donatacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dinazor kemiği gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dinazor kemiği görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının din değiştirdiğini görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında din adamlarını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dinsiz birini görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulur.

Kahve falında din için savaşmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Kahve falında dinazordan kaçmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında din adamıyla evlenmek büyüleyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dinazor görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top