Kahve falında yeşil dinazor görmek

Kahve falında yeşil dinazor görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dinazor gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında yeşil dinazor görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında din için kavga etmek zamandan da kar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında dinleme cihazı görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan dinazor görmek kötü işlere girmeyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında din adamıyla evlenmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuruan dinlerken ağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş din adamı görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top