Kahve falında devletin başbakanını görmek

Kahve falında devletin başbakanını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devletin başbakanını gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında devlet başbakan görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında devletin başbakanını görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü resmi görmek geçimin kolaylaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı devlet görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top