Kahve falında devlet başbakan görmek

Kahve falında devlet başbakan görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başbakan gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında devletin başbakanını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başbakan görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında devlet bahçeli görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet tarafından aranmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top