Kahve falında anne babanın evini görmek

Kahve falında anne babanın evini görmek kazançlı bir döneme girileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın evini gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında anne babanın evini görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında anne baba evini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının evini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında baba evine taşınmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Kahve falında baba evinin yandığını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında baba evine gitmek yeni bir hayata adım atılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendini baba evinde görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top