Kahve falında babasının evini görmek

Kahve falında babasının evini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının evini gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında baba evinin yandığını görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının evinin yandığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında baba evine gitmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Kahve falında baba evine taşınmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Kahve falında kendini baba evinde görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında baba evini temizlemek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski baba evini görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında baba evini görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top