Kahve falında dereden su taşımak

Kahve falında dereden su taşımak rahatının ve gelirinin artacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerini düzene sokacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden su taşımak gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Kahve falında dereden su taşımak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su dere görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye rivayet eder.

Kahve falında dere ve su görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu dere görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden su çekmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında derede temiz su görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede su içmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top