Kahve falında dereden su çekmek

Kahve falında dereden su çekmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden su çekmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında dereden su çekmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında çok su akan dere görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede berrak su görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu dere görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede su görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dereden su aktığını görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dere suyu içmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan dere görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top