Kahve falında derede su görmek

Kahve falında derede su görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Kahve falında derede su gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında dere ve su görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Kahve falında derede berrak su görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında akan su dere görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında derede bulanık su görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Kahve falında derede temiz su görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında derede su görmek evliyseniz eşle iyi geçime, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında su akmayan dere görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top