Kahve falında derede oynamak

Kahve falında derede oynamak daha çok kazanmaya başlayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında derede oynamak gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında derede oynamak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dereden tırmanmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında dereden su taşımak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bal deresi görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında dere kenarında görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çağlayan dere görmek planların tutmayacağına, yolculuğa delalettir.

Kahve falında temiz derede yüzmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında az akan dere görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top