Kahve falında denizi karanlık görmek

Kahve falında denizi karanlık görmek kimseden korkmayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, eski enerjisini bulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında denizi karanlık gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında karanlık ve dalgalı deniz görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, güzel günler için çalışılacağına delalettir.

Kahve falında karanlık dalgalı deniz görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında karanlık denize düşmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık denize atlamak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık deniz görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizi karanlık görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında karanlıktan kurtulmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top