Kahve falında karanlıktan kurtulmak

Kahve falında karanlıktan kurtulmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında karanlıktan kurtulmak hayatının kötüye doğru gideceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan kurtulmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında köpeklerden kurtulmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulur.

Kahve falında denizden boğulmaktan kurtulmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında yıkıntıdan kurtulmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işarettir.

Kahve falında denize düşmekten kurtulmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalardan kurtulmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyüden kurtulmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top