Kahve falında denize yakın olmak

Kahve falında denize yakın olmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin düzgün gideceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize yakın olmak gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında denize yakın ev görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yakınında deniz görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve yakın deniz görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize yakın olmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yakınına para vermek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının bebeği olduğunu görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının ölümünü görmek akıllı adımlar atacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen yakınını öpmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top