Kahve falında ölen yakınını öpmek

Kahve falında ölen yakınını öpmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek üzüntülerin daha da artacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yakınını öpmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınını öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına inanılır.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek kiracı olmaktan kurtulacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top