Kahve falında denizde yeşil yılan görmek

Kahve falında denizde yeşil yılan görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında denizde yeşil yılan gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında denizde yeşil yılan görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ince yılan görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yediğini görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil uzun yılan görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılan kafası görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil küçük yılan görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top