Kahve falında denizde buğday görmek

Kahve falında denizde buğday görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde buğday gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında denizde buğday görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında siyah buğday görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday ekini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday karıştırmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlasına görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday unu görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden buğday almak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday paylaşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top