Kahve falında delik taş görmek

Kahve falında delik taş görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, dertlerine derman arayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, evine haciz geleceğine işarettir.

Kahve falında delik taş gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında delikli taş görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında delik taş görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazında delik görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında büyük delik görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik çorap giymek geri planda kalacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında burunda delik görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top