Kahve falında büyük delik görmek

Kahve falında büyük delik görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, mallarının artacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük delik gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Kahve falında büyük delik görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında burnu delik görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında delik kazan görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerinin azalacağına alamet eder.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ümitlerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tavanı delik görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazda delik görmek gönül yaralarının iyileşeceği, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top