Kahve falında dalda kiraz görmek

Kahve falında dalda kiraz görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalda kiraz gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında dalda kiraz yemek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına inanılır.

Kahve falında daldan kiraz koparmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında daldan kiraz toplamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daldan kiraz yemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Kahve falında dalda kiraz görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin sulara dalmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında akarsuya dalmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk denize dalmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top