Kahve falında derin sulara dalmak

Kahve falında derin sulara dalmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, başarıların devamlı olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında derin sulara dalmak gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında derin suya dalmak ferah bir haneye sahip olunacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında derin sulara dalmak yaşanan kötü anıların silineceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde derinlere dalmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında derin denize dalmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında derine dalmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizde derine dalmak kazancının çok düşeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin havuza dalmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında derinlere dalmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top