Kahve falında dağın konuştuğunu görmek

Kahve falında dağın konuştuğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında dağın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında dağın konuştuğunu görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan sincap görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin konuşmasını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında konuşan timsah görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmadığın biriyle sarılmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin konuştuğunu görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top