Kahve falında konuşmadığın biriyle sarılmak

Kahve falında konuşmadığın biriyle sarılmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmadığın biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında konuşmadığın biriyle sarılmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek konuştuğunu görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmamak yolunda devam edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında doğar doğmaz konuşan bebek görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arkadan konuştuğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erken konuşan bebek görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top