Kahve falında dağda asker görmek

Kahve falında dağda asker görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında dağda asker gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında dağda asker görmek isabetli adımlar atacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşillikli dağ görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında incir dağıttığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda yol aramak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dağ kedisi görmek aile hayatının hayır getireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde oturmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm dağıttığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, huzursuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top