Kahve falında dağ keçisi görmek

Kahve falında dağ keçisi görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında siyah dağ keçisi görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Kahve falında dağ keçisi kesmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi avlamak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ keçisi görmek önünü göremez olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda keçi görmek iyi bir kariyer edineceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi yakalamak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dağ keçi görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top