Kahve falında dağ keçi görmek

Kahve falında dağ keçi görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçi gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Kahve falında dağ keçisi avlamak uzun süre kendini toparlayamayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında dağ keçisi kesmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında dağ keçi görmek hayatından çıkaracağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ keçisi görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında siyah dağ keçisi görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi yakalamak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda keçi görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top