Kahve falında çok keskin bıçak görmek

Kahve falında çok keskin bıçak görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalettir.

Kahve falında çok keskin bıçak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında keskin bıçak görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok keskin bıçak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında keskin kılıç görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklanmış görmek doğru kararların alınacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmak çoluk çocuğa karışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin bıçaklandığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta bıçak görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top