Kahve falında bıçaklanmak

Kahve falında bıçaklanmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında mavi bıçak görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla et kesmek işlerinin yolundan çıkacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak ekonomik durumunun düzeleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının bıçaklandığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak çalmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında böbrekten bıçaklanmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini bıçaklarken görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top