Kahve falında çok adet olduğunu görmek

Kahve falında çok adet olduğunu görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlık yapmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çok adet olduğunu gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında adete girdiğini görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının adet kanını görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında hamileyken adet görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında karısını adetli görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, geç de olsa huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin adet kanını görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top