Kahve falında adete girdiğini görmek

Kahve falında adete girdiğini görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ekmeğinin artacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında adete girdiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında adete girdiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında eşini adetli görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet gördüğünü görmek işinde büyük başarılar alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet olmak kan görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi adetini görmek ömür boyu devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında adet olacağını hissetmek risk almaktan özenle kaçınacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yaparken adet olmak zevkli ve güzel hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top