Kahve falında karısını adetli görmek

Kahve falında karısını adetli görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret eder.

Kahve falında karısını adetli gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Kahve falında karısını adetli görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında karısının adet olduğunu görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adetli namaz kıldığını görmek çok mutlu edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret eder.

Kahve falında kendinin adet olduğunu görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin adet olduğunu görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında adet kanı olmak adını herkese duyuracağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkamak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Kahve falında aşırı adet olmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top