Kahve falında çocuğunun camdan atladığını görmek

Kahve falında çocuğunun camdan atladığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun camdan atladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında çocuğunun camdan atladığını görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan atladığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan aşağı atlamak güzel ve mutlu günler görüleceğine, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin camdan atladığını görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının camdan atladığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin camdan atladığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Kahve falında camdan atlamak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top