Kahve falında birinin camdan atladığını görmek

Kahve falında birinin camdan atladığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, iyi hissedeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin camdan atladığını gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşinin camdan atladığını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında camdan atladığını görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının camdan atladığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan aşağı atlamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan atlamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin camdan atladığını görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun camdan atladığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, neşesine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top