Kahve falında çocuğun elini öpmek

Kahve falında çocuğun elini öpmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, de rahatının yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yeni bir ortama gireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında çocuğun elini öpmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunu öpmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu öpmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu öpmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top